A FŐGÁZ átvehette 3. Superbrands és 5. Business Superbrands díját

Ünnepélyes keretek között december 5-én került sor a Superbrands és Business Superbrands díjak átadására, ahol a FŐGÁZ azon néhány cég egyike volt, amely mindkét megtisztelő címet elnyerte.

 

A díj olyan pozitív visszajelzés a márkákról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkák sikerességét és hitelességét. A Superbrands minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetett a fogyasztók véleményére, így a bizottság értékelése 2013-ban kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett márkaismertség és kedveltség kutatással, mely tovább emeli a díjat elnyerő vállalatok elismertségét.

 

A FŐGÁZ az elmúlt években az üzleti több lábon állás, az ügyféligények mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében két új üzletágat is elindított. A megbízható szolgáltatóként ismert vállalat az elavult gázkazánok lecserélésével a biztonságos üzemeltetés és környezetkímélés mellett az elérhető költségoptimalizálásra igyekszik felhívni a lakosság és a vállalatok figyelmét új épületenergetikai tevékenységével. Hamarosan pedig átadja Budapest második földgáz kútját, melynek létesítésével a környezetkímélőbb közlekedést biztosítja az autósok számára.

 

Posted on 2013-12-16 in Itthon

Share the Story

About the Author

Back to Top