Nyári álláslehetőségek a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban

 

Kecskemét – A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban egyedülálló lehetőséget nyújt a továbbtanulás előtt álló vagy jelenleg is tanuló 18 év feletti fiataloknak a nyári szünet idejére.

 

Olyan, tanulmányaikat jelenleg is folytató fiatalok vagy tanulmányaikat befejezett álláskeresők jelentkezését várja a vállalat legalább négy hetes munkavégzésre a termelés területén, akik nyitottak, lelkesek, szeretik a kihívásokat, és valóban fejlődni szeretnének.  A fiatalok májustól szeptemberig, a teljes nyári időszak alatt részesei lehetnek a prémium minőségű autók gyártásának, megismerhetik a termelés egyes folyamatait és tapasztalatot szerezhetnek a felelősségteljes munkavégzésben.

 

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a présüzem, karosszériaüzem, felületkezelő és fényező üzem, valamint az összeszerelő üzem területein kínál egyedülálló munkalehetőséget.  A vonzó javadalmazási csomag és műszakpótlék mellett a vállalat bejárási támogatást is nyújt a fiataloknak.

 

Az érdeklődők jelentkezési lapját, amelyet a Mercedes-Benz gyár honlapjáról lehet letölteni a szunido-kecskemet@daimler.com email címre várják.

 

Bővebb információ a www.mercedes-benz.hu oldalon található.

 

Posted on 2014-03-26 in Itthon

Share the Story

About the Author

Back to Top