logo

 Tradíció

A mai OBSERVER elődje 1876-ban alakult, Magyarország első sajtófigyelőjeként.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk 2000-ben hazánkban elsőként valósította meg a teljes körű digitális feldolgozást és szállítást, megalapozva ezzel a mára egyedülálló archívumunkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 25 évben közel 4 200 ügyfél több mint 45 000 kulcsszavára figyeltünk.

Büszkék vagyunk arra az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai tudásra, amellyel naponta előállítjuk termékeinket.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyedi, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal és személyes tanácsadókkal támogatjuk Ügyfeleink munkáját.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai médiafigyelők közül cégünk elsőként lett a FIBEP (a nemzetközi médiafigyelő szervezet) tagja

 Innováció

A 2013-as év a megújulás és az innováció jegyében telt. Szolgáltatásainkat kibővített tartalommal, megújult formában biztosítjuk jelenlegi és jövőbeni Partnereinknek.

A hazai piacon egyedülálló módon naponta több ezer cikket dolgozunk fel a nyomtatott – és  online sajtóból, valamint több száz leiratot készítünk a magyar rádió- és televízió csatornák műsoraiból.

Saját fejlesztésű Monitoring szolgáltatásunk segítségével minden igényt kielégítő sajtószemlét készítünk, melyet Ügyfeleink a hét minden napján, a nap 24 órájában folyamatosan frissülő tartalommal érhetnek el.

Célunk olyan termékpalettát kínálni, amelyben mindenki megtalálja az igényeihez illeszkedő szolgáltatást.

A legmagasabb minőségre törekszünk, ezért a legkorszerűbb szoftverrel, a legelhivatottabb, legtapasztaltabb munkatársak állítják elő termékeinket.

Leendő ügyfeleink szolgáltatásainkat  díjmentesen kipróbálhatják , így a gyakorlatban bizonyosodhatnak meg arról, hogy gondosan összeállított termékeink nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

Szakképzett és lelkiismeretes munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Próbaszolgáltatás

Leendő ügyfeleink szolgáltatásainkat díjmentesen kipróbálhatják,így a gyakorlatban
bizonyosodhatnak meg arról, hogy gondosan öszeállított termékeink nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

Támogatottunk,
akire büszkék vagyunk:

Tagság,
amire büszkék vagyunk:

Back to Top